Programare online

Servicii

Laminare Sprâncene Iași și Henna Brow - Servicii profesionale pentru sprâncene perfecte la Salonul MONNE!

Descoperă serviciile noastre profesionale pentru sprâncene, concepute special pentru a te ajuta să obții forma perfectă și aspectul dorit! La Salonul MONNE din Iași, ne mândrim cu experiența și talentul specialiștilor noștri în a oferi servicii de top pentru sprâncene, inclusiv laminare sprâncene Iași, Henna Brow și multe altele.

Echipa noastră de profesioniști dedică timp și atenție pentru a-ți oferi cele mai bune servicii pentru sprâncene, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Salonul MONNE oferă următoarele servicii, pentru a te ajuta să obții sprâncenele ideale
Fie că ești în căutarea unor sprâncene mai pline și bine definite prin laminare sprâncene Iași, sau vrei să încerci Henna Brow pentru a-ți intensifica culoarea și a accentua forma sprâncenelor, echipa noastră de specialiști este pregătită să te ajute. De asemenea, oferim servicii de pensat și epilare facială cu ață, pentru un aspect îngrijit și curat.

La Salonul MONNE, ne concentrăm pe crearea unor rezultate naturale și personalizate, care să se potrivească perfect stilului și trăsăturilor tale. Cu o notă impresionantă de 4,9 stele pe Google Maps și 142 de recenzii pozitive, te poți baza pe calitatea și profesionalismul serviciilor noastre.

Te așteptăm cu drag la Salonul MONNE din cartierul Tudor Vladimirescu, Iași, pentru a experimenta serviciile noastre excepționale pentru sprâncene. Rezervă-ți acum o programare și descoperă frumusețea sprâncenelor perfect conturate!

Sprâncene

HENNA BROW complex

75 min

90 RON

Conturat formă sprâncene

45 min

60 RON

Întreținere sprâncene

30 min

45 RON

Epilare mustață cu ață sau ceară

5 – 7 min

20 RON

Epilare facială cu ață

30 – 40 min

40 RON

Pensat sprâncene bărbați

30 – 40 min

50 RON

Laminarea sprâncenelor

90 min

185 RON

DYEBROW

75 min

90 RON

HENNA BROW COMPLEX+EPILARE MUSTAȚĂ

60 min

110 RON

DYEBROW+EPILARE MUSTAȚĂ

60 min

110 RON

Monne

©   All Rights Reserved Privacy Policy

Confidențialitatea Dvs. este importantă pentru noi și, din acest considerent am descris detaliat modul în care colectăm, folosim și partajăm informațiile Dvs. personale. Vezi detalii
Sunt deacord