Programare online

Noutăți

Sterilizarea instrumentarului tehnic la salon Monne


Salon Monne oferă clienților săi servicii diverse și profesioniste din domeniul frumuseții.  Dar, pentru a obține rezultate ireproșabile, ne asigurăm de fiecare dată că și condițiile în care prestăm serviciile sunt cele în care normele de igienă sunt respectate. 

Pentru sănătatea și siguranța clienților noștri, dar și a specialiștilor noștri beauty, ne asigurăm că instrumentele sunt dezinfectate și sterilizate cu maximă regularitate.

Așadar, pentru mai multă transparență și pentru a vă asigura că în salon Monne se respectă regulile de igienă, vă vom descire procesele de curățare și sterilizare ale ustensilelor. 

1. Înainte de a începe dezinfectarea propriu zisă, fiecare instrument trece printr-o curățare mecanică - tehnicianul, cu ajutorul unei perii sau burete, curăță murdăria rămasă de pe suprafețele obiectelor.  

2. După înlăturarea reziduurilor, fiecare instrument este trecut sub jetul de apă caldă, spălat cu săpun, apoi clătit, până dispare toată spuma. Ulterior, ustensilele sunt uscate cu un prosop de hârtie. 


3. Urmează dezinfectarea cu Gigasept 2% și baia cu ultrasunet, proces care durează 15 minute. 

4. După dezinfectare, instrumentele se scot din substanța activă, se clătesc și se usucă pe un șervețel sau prospo uscat și dezinfectat.

5. Apoi are loc împachetare instrumentelor și pregătirea acestora pentru sterilizarea propriu-zisă. În timpul acestui proces sunt uciși toți agenții patogeni, iar instrumentele sunt pregătite, astfel, de a fi folosite pentru următoarele cliente.   

6. La fel de importantă precum e dezinfectarea și sterilizarea instrumentelor e și depozitarea acestora într-un loc la fel de curat.  

Vezi procedura în video aici: https://www.facebook.com/salonmonne/videos/489600825088260/

Deci, la salon Monne îți poți face manichiura sau orice altă procedură cu maximă încredere că instrumentele sunt dezinfectate, sterilizate, iar specialiștii respectă regulile de igienă.  

Programează-te acum, contactându-ne la: 0770321004


Monne

©   All Rights Reserved Privacy Policy

Confidențialitatea Dvs. este importantă pentru noi și, din acest considerent am descris detaliat modul în care colectăm, folosim și partajăm informațiile Dvs. personale. Vezi detalii
Sunt deacord