Programare online

Noutăți

Află totul despre Henna și beneficiile acesteia

Despre Henna ai auzit cu siguranță, cel puțin despre utilizarea acestei plante în vopsirea sprânceleor. Nu știai că-i plantă? Ok. Hai să-ți mai spunem că aceasta prezintă o serie întreagă de beneficii asupra firelor de păr și pielii. În continuare vom enumera mai multe avantaje ale Hennei. 


Nu conține substanțe chimice

Henna, spre deosebire de altă vopsea, este un produs natural, extras dintr-un arbust tropical spinos, care stimulează creșterea părului și sănătatea acestuia, reducând afecțiunile de piele.


Oferă culoare sigură

Colorarea extrasă din plantă este sigură, ceea ce nu putem spune despre vopseaua cosmetică. Nu provoacă alergii, doar în cazuri extremale, când persoana este alergică la polen sau la alți factori. Pentru a vă asigura că nu faceți parte din această categorie minoritară, vă recomandăm să testați un pic de henna pe o zonă mică de piele și să urmăriți reacția.


Întărește firul de păr

Henna revitalizează cuticula, întărind firele de păr. Moleculele din henna, precum și keratina din structura firului de păr, ajută ca acesta să fie rezistent și mai puternic. 


Conferă vitalitate

Când henna pătrunde în firul de păr, ajută la blocarea umidităţii, formând un strat permeabil, care ajută firul să absoarbă nutrienţii din orice produs.


Netezeşte firul de păr

Odată ce henna intră în reacție cu Keratina din firul de păr, aceasta are proprietatea de a netezi părul, ajutând la aranjarea mai ușoară a sprâncenelor.  


Culoare bogată

Pigmentul, fiind de origine vegetală, este natural și, în același timp, are o nuanță bogată și strălucitoare. Sprâncenele vopsite cu henna au un aspect estetic atractiv până la 2 săptămâni. 


V-am convins, nu?! Dacă mai este nevoie, completăm lista cu încă un argument - henna e și ieftină!
Așadar, te așteptăm la salon Monne, unde Brow-artiștii noștri te vor ajuta să alegi nuanța potrivită de henna pentru sprâncenele tale, care vor arăta impecabil după această procedură simplă, dar eficientă. 


Monne

©   All Rights Reserved Privacy Policy

Confidențialitatea Dvs. este importantă pentru noi și, din acest considerent am descris detaliat modul în care colectăm, folosim și partajăm informațiile Dvs. personale. Vezi detalii
Sunt deacord